Η Αίγινα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την απόδραση της Πρωτομαγιάς!

Η Αίγινα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την απόδραση της Πρωτομαγιάς!

Πρωτομαγιά. Μια αξέχαστη εκδρομική απόδραση στην Αίγινα!

Αν σκέφτεστε να περάσετε τις διακοπές σας στην Αίγινα, τότε ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη από όμορφες εικόνες και χαλάρωση. Ο καμβάς της φύσης εντυπωσιάζει παντού, με χιλιάδες χρώματα από τα λουλούδια, τη θάλασσα και το υπέροχο φως του νησιού! Άλλωστε το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ! 

Περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια και βιώστε την απόλυτη χαλάρωση! Ανακαλύψτε τα Μονοπάτια Πολιτισμού της Αίγινας και γνωρίστε την ομορφιά της ορεινής ενδοχώρας, μέσα από μία σειρά διαδρομών που θα σας βοηθήσουν βιώσετε το πανέμορφο τοπίο και γνωρίσετε την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού.

Ως αποκορύφωμα ενός αξέχαστου τριήμερου, ζήστε την εμπειρία από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο γραφικό λιμάνι της Αίγινας. Με τις σιλουέτες των παραδοσιακών σκαριών να αποκτούν ζωγραφική διάσταση στο τελευταίο φως της ημέρας και απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο στο εστιατόριο Μαριδάκι.  

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το menu που επιμελείται ο γνωστός chef Σταύρος Λορέντζος, αλλά και την wine list με επιλεγμένες ετικέτες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Σας περιμένουμε, καλή Πρωτομαγιά!